Àrea Estrangeria


La nostra experiència en matèria d’estrangeria és molt dilatada.

brussel.lesFa més de 30 anys, els nostres clients normalitzaven i optimitzaven els seus recursos i cobrien les seves necessitats de contractació laboral amb estrangers en tasques de difícil cobertura amb persones del nostre país. Actualment,  aquest factor ha canviat amb la crisi global en què esta immers el nostre país, amb les taxes d’atur tan elevades.

Ara les necessitats són d’altres com afavorir la vinguda regular de persones que puguin creure en la nostra imatge emprenedora; nosaltres ens encarreguem d’afavorir que la seva incorporació en el nostre teixit econòmic, social i cultural sigui el més fàcil possible.

Aquests són alguns dels tràmits en què som altament especialistes:

Residències no lucratives. – Residències i treball per compte  propi. – Contractació de personal estranger d’alta direcció. – Residència i treball per a esportistes d’elit i artistes. – Constitució de tot tipus de societats mercantils i civils. – Intervenció i defensa en procediments sancionadors, expulsió o extincions de targetes de residència. – Intervenció i defensa en procediments penals. – Tot tipus de renovacions i modificacions de residència. – Reagrupaments familiars. – Assistència legal en matèria de compra-venda d’immobles, lloguer de locals i establiments de negocis i traspassos. – Constitució de fundacions i associacions d’estrangers. – Assessorament fiscal especialitzat per a estrangers residents i no-residents.